PEKAŘOVA ŽENA
pátek 7. července ve 20:30

Kunětická hora, vyhlídka hradu

Muzikálová komedie o tom, jak silná může být láska, i když jde například jen o pečivo. V hlavních rolích T. Lněnička a E. Jechová nebo A. Trembecká j. h. Režie P. Gazdík I maličkost může být událostí, pokud žijete v zapadlé vesničce, kde je jeden den jako druhý a jejíž obyvatelé nemají nic jiného na práci než klevetit a vzájemně se hašteřit. A tak příjezd nového pekaře způsobí skutečné pozdvižení, zvlášť když má okouzlující ženu, která by mohla být jeho dcerou. A co teprve, když zpočátku idylické manželství najednou visí na vlásku, protože mladá pekařka podlehne místnímu svůdci a pekař ze žalu přestane péct? Katastrofa! Vesničané pochopí, že jejich chléb je v ohrožení, a napnou všechny síly, aby zachránili teplo rodinného krbu a své bochníky. Děj muzikálu inspirovaného stejnojmenným filmem francouzského režiséra Marcela Pagnola se odehrává v polovině 30. let, kdy Evropu doslova zaplavil francouzský moderní šanson. Zaplaví i naše jeviště, na němž se odehrají i velká muzikálová čísla à la Broadway. Délka: 2 hodiny 40 minut.
Objednávky do 24. 2. 2023
Cena pro člena odborů: Kč 300,-
Plná cena: Kč 480,-

Záložka pro permanentní odkaz.