Péče o děti zaměstnanců FN HK po dobu uzavření základních škol

Péče o děti zaměstnanců FN HK po dobu uzavření základních škol od 14. 10. 2020

Vážené kolegyně, vážení kolegové,

na základě rozhodnutí Vlády ze dne 12. 10. 2020 o uzavření školských zařízení připravujeme ve spolupráci s Krajským úřadem Královéhradeckého kraje a Magistrátem města Hradce Králové podmínky pro zajištění péče o děti našich zaměstnanců.

Pro potřeby fakultní nemocnice byla vyčleněna Základní škola a Mateřská škola Josefa Gočára, Hradec Králové, Tylovo nábřeží 1140, která již od středy 14. 10. 2020 po dobu opatření zajistí péči o děti ve věku od 3 do 10 let, a to v rozsahu a dle potřeb tak, aby pracovníci mohli plnit potřebné pracovní povinnosti. Péče bude zajištěna ve všední dny.

Dále jednáme s občanskými sdruženími a s UHK v rámci dobrovolnických aktivit.

Jakmile budeme mít další konkrétní informace, zveřejníme je na Intranetu v Aktualitách. Připravujeme znovu intranetovou záložku Hlídání dětí – COVID.

V této souvislosti velmi prosíme o maximální vstřícnost a pochopení vůči zaměstnancům, kteří péči o děti řeší, aby mohli dostát svým pracovním povinnostem (nástup do zaměstnání, směnnost, atd).

Prosíme, předejte informace svým kolegům a podřízeným. Tito zaměstnanci mohou již nyní kontaktovat oddělení péče o zaměstnance.

Organizační zajištění a dotazy oddělení péče o zaměstnance:

Ing. Svobodová, kl. 2126, Bc. Kratěnová, DiS. kl. 2157, p. Církvová, kl. 2155

e-mail: benefity@fnhk.cz

Záložka pro permanentní odkaz.