Česká premiéra muzikálu s hity QUEEN náhradní termín 17. 4. 2021 – 2 VOLNÁ MÍSTA

Česká premiéra muzikálu s hity QUEEN

18. DUBNA 2020, sobota 14:00

TIPSPORT ARÉNA PRAHA

odjezd v 11:30 od hlavního vlakového nádraží HK

zájezdová zastávka

Světová rocková muzikálová senzace s největšími hity skupiny QUEEN poprvé v češtině!

24 největších hitů Queen

Legendární hity jako Bohemian Rhapsody, I Want to Break Free, Radio Gaga, We Are the Champions, Somebody to Love nebo Flash zazní poprvé v češtině a samozřejmě s živou kapelou.

Obsazení hlavních rolí

Galileo – Jan Kopečný, Peter Pecha; Scaramouche – Markéta Procházková, Veronika Vyoralová; Killer Queen – Kamila Nývltová, Michaela Nosková; Khashoggi – Bohouš Josef, Lukáš Adam; Britney – Petr Kutheil, Peter Pecha, Jan Fanta; Oz – Andrea Gabrišová, Tereza Martinková; Buddy – Johnny Rose

V dalších rolích:

Jan Fanta, Richard Vokůrka, Filip Hořejš, Štěpán Piller, David Bouša, Lukáš Kellner, Martin Überall, Martin Hubeňák, Veronika Zelníčková, Barbora Fialová,Lenka Stejskalová, Veronika Lišková

Autoři a realizační tým

Hudba a texty – QUEEN; příběh a libreto – Ben ELTON; překlad a české texty – Adam NOVÁK; Režie – Petr NOVOTNÝ, Kateřina DUŠKOVÁ; Asistent režie – Martina MEJZLÍKOVÁ; Choreografie – Petra PARVONIČOVÁ; Asistent choreografie – Michaela NOVOTNÁ; Hudební supervize – Honza KŘÍŽEK; Sbormistr – Jiří BŘEZÍK; Scénografie – Jaromír VLČEK; Kostýmní výtvarník – Roman ŠOLC

Představení trvá cca 3 hodiny včetně přestávky

Cena  pro člena odborů : 720,-Kč

Plná cena : 1080,-Kč

objednávky  do pátku 13. 12. 2019

Záložka pro permanentní odkaz.